ЗА ФИНАНСИ.bg

Фондация „Институт за Стопанска История и Статистика“ (ИСИС) е правоприемник на Фондация „Банки Инвестиции Пари“ (БИП), която от 1993 г., в продължение на близо 20 г., издава едноименното списание и алманах на финансовия сектор в България. В периода 2003 – 2012 г. организира финансовото изложение и форум „Банки Инвестиции Пари“, а до 2015 г. обявява и връчва наградата „Най-добра банка“ в България. От 2010 г. насам ИСИС издава седмичния бюлетин Financial Week.

Мисията на Института за Стопанска История и Статистика е да повишава знанието по корпоративни финанси сред всички предприемачи и мениджъри, за да направят по- успешни и по-конкурентоспособни своите компании, с което да дадат своя ценен принос за просперитета на държавата и нацията.

Kreston BulMar е най-голямата счетоводна компания в България, която е изключително фокусирана върху качеството и анализа на финансовите отчети. Разполага с повече от 25 офиса в страната, над 200 служители и над 4 000 постоянни клиенти. Компанията е част от Kreston Global – една от най-големите и авторитетни счетоводни и одиторски компании в света, с офиси в близо 120 държави, в които работят над 22 000 професионалисти.

Ние от ИСИС, заедно с експертите на Kreston BulMar, разработихме платформата ФИНАНСИ.bg, чрез която даваме възможност на всички финансови анализатори, предприемачи и мениджъри да правят множество финансови и статистически анализи, за да стават по-добри в управлението на своите финанси и бизнес.